Biro oprema

by on 06.07.2018

Please forward this error screen to 5. Please forward this error screen to 94. Please forward this error screen to 178. Robustna konstrukcija, izdelana iz aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih veznih členov, je trdna osnova objekta, ki biro oprema lahko glede na namembnost in vrsto uporabe uporabi kot industrijski šotor z različnimi stranskimi pokrivali.

Omogoča 3 različne tipe objektov, s katerimi pokrijemo področja uporabe od navadnih skladiščnih prostorov do toplotno izoliranih proizvodnih poslovnih prostorov. Največja prednost industrijskih šotorov je zelo hitra montaža, mobilnost in dolga uporabna življenjska doba. S tem najbolj ustrezno opišemo široko uporabnost industrijskih šotorov z aluminijevo konstrukcijo. Slednjo odlikuje dolga uporabna življenjska doba do 20 let. Primeren je za enostavne pokrivne in skladiščne prostore, kjer temperaturna nihanja niso ovira.

Za blago, ki je nekoliko bolj občutljivo na vlago in kondenz, se lahko notranjost konstrukcije obleče s protikondezno ponjavo, ki nudi zaščito pred kondenzom in tudi večjim hitrim temperaturnim nihanjem. PVC ponjave, stranice pa oblečene z visokokvalitetno trapezno pločevino. Je odlična prostorska rešitev za skladiščenje različnega materiala, strojev in raznovrstnih izdelkov. Zaradi trpežne pločevine stranic objekt omogoča tudi višjo tehnično varnost pred vlomi. Ker objekt ni toplotno izoliran, v primeru prevelike kondenzacije vlage slednje odpravimo s protikondenzno ponjavo.